Пошук навчальних матеріалів по назві і опису в нашій базі:

Шенгенська віза C




19.02 Kb.
НазваШенгенська віза C
Дата конвертації14.04.2013
Розмір19.02 Kb.
ТипДокументы
Типы виз в Польшу

Шенгенська віза C

Якщо Ви плануєте перебувати на території Польщі або усіх держав Шенгенської зони включно (під час однієї або декількох подорожей) до 90 днів, впродовж півроку, де строк рахується від дати першого в’їзду, або будете проїжджати по території Шенгенської зони транзитом (потягом, автомобілем, літаком), Ви мусите звернутися за шенгенською візою C.

 

Єдина шенгенська віза (C, дійсна на території держав Шенгенської зони) дає право перебувати на території усіх держав Шенгенської зони.

 

Шенгенська віза обмеженої дії (C, дійсна тільки для Польщі або за виключенням конкретної держави/ держав Шенгенської зони) дає право перебувати на території держави/ держав, на які вона видана.

 

Національна віза D

Якщо Ви плануєте перебувати на території Польщі в сумі (за один виїзд або декілька) протягом понад 90 днів (мінімум 91) впродовж піврічного періоду, якщо рахувати від першого в’їзду, Ви мусите звернутися за національною візою D.

 

Національна віза (D) дає право знаходитися

- на території Польщі на час перебування та строк дійсності, на який її видано;

- та додатково пересуватися по території інших держав Шенгенської зони до трьох місяців впродовж піврічного періоду.

 

Транзитна аеропортова віза

Якщо Ви плануєте летіти літаком з третьої держави до третьої держави, а авіасполучення передбачає посадку в аеропорту, розташованому в Шенгенській зоні (на території РП), a також

(1) Ви не маєте наміру виходити з міжнародної транзитної зони аеропорту та

(2) маєте громадянство таких держав, як Афганістан, Бангладеш, Демократична Республіка Конго, Еритрея, Ефіопія, Гана, Іран, Ірак, Нігерія, Пакистан, Судан, Шрі-Ланка,

то Ви мусите звернутися за транзитною аеропортовою візою A.

У випадку запланованого транзиту через аеропорт, розташований не на території Польщі, а на території іншої держави Шенгенської зони, пропонуємо звернутися з запитанням щодо обов’язку отримання аеропортної візи безпосередньо в консульську установу цієї держави.

 

Транзитна аеропортна віза A дає право тільки на в’їзд і перебування у міжнародній зоні аеропорту (віза не дає права на в’їзд на територію Шенгенської зони або виїзд з транзитної зони аеропорту).

 

Схожі:

Шенгенська віза C iconЄдина (шенгенська) віза з метою одного в’їзду (категорія С) Єдина (шенгенська) віза з метою одного в’їзду
Документи, які необхідно подати для отримання одноразової візи на перебування до 90 днів
Шенгенська віза C iconЄдина (шенгенська) віза з метою одного в’їзду (категорія С) Єдина (шенгенська) віза з метою одного в’їзду
Документи, які необхідно подати для отримання одноразової візи на перебування до 90 днів
Шенгенська віза C iconРобоча резидентна віза у рамках надання транснаціональних послуг
Дана віза дозволяє іноземцю, якому виповнилось 16 років та, який мешкає поза межами Іспанії та працює на компанію, яка також знаходиться...
Шенгенська віза C iconКороткострокова віза

Шенгенська віза C iconВіза до Франції – фотографії
Таблиця з детальними характеристиками фотографій, необхідних для подання документів на візу до Франції
Шенгенська віза C iconВіза керівника банку
Прошу прийняти мене в установники (довірителі) фонду фінансування будівництва виду «А» об’єкту (надалі – ффб), що знаходиться за...
Шенгенська віза C iconПравила в'їзду в шенгенську зону
Шенгенська зона об”єднує європейські країни, що підписали Угоду «Про відміну паспортного та митного контролю між країнами Європейского...
Шенгенська віза C iconСписок документів для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії
Нижченаведені документи мають бути подані разом з візовою заявою всіма заявниками: (У деяких випадках необхідним є подання додаткових...
Шенгенська віза C icon«Хорошії гості у мене» або Гостьова віза: що потрібно врахувати
Канаду у якості туриста – порекомендуйте їм прочитати цю статтю. Це може допомогти заощадити кошти та час, а також з’ясувати те,...
Шенгенська віза C iconВіза для участі в ділових переговорах
Для отримання візи для участі в ділових переговорах обов’язково слід подавати такі документи
Додайте кнопку на своєму сайті:
ua.convdocs.org


База даних захищена авторським правом ©ua.convdocs.org 2014
звернутися до адміністрації
ua.convdocs.org
Реферати
Автореферати
Методички
Документи
Випадковий документ

опубликовать
Головна сторінка